Egyéb
Válasszon érdeklődési kört
Menu
Marketing
Potenciális ügyfelei most épp Önt keresik...
Manapság egyre többen rendelkeznek már weboldalakkal, ám azt sokan nem tudják, hogy ez önmagába véve még kevés a sikerhez. Fontos a jól ekészített oldal, viszont látogatók nélkül mit sem ér. Az egyik legfontosabb dolog amivel foglalkoznia kell, hogy a potenciális vásárlói megtalálják Önt. Sajnos az internetes jelenét ebből a szempontból nagyban hasonlít a hagyományos boltokhoz, reklám nélkül nem működnek. Az online marketingnek több csoportja is van, szerencsére ezek többsége jóval kedvezőbb árú, mint óriásplakátokat megjelenítetni a forgalmas közlekedési csomópontokban.
Domain & Hosting

Magánszemélyeknek kis és mikro vállalatoknak a legfontosabb, hogy a keresők (elsősorban a Google) jó pozíciókba sorolják be oldalaikat, magyarán ha rákeresünk az oldalra jellemző kulcsszavakra, akkor lehetőleg az első 10-20 találatban benne legyen. Ezt az oldalak optimalizálásával tudjuk a legjobban elérni (XHTML, SEO), ugyanakkor lehetőség van szponzorált kifejezések vásárlására is a Google rendszerében.  Nagyon hasznos és szintén költséghatékony megoldás, ha hírlevelet küld rendszeres látogatóinak, illetve ha oldalával bekerül a legnagyobb linkgyűjtemények adatbázisába. Megoldásainkkal lehetősége nyílik internetes reklámkampányokat indítani, akár a legnagyobb hazai vagy külföldi weboldalakon.

Cégünk a sokéves tapasztalata révén számtalan kulcsrakész megoldást és egyedi kreatív tanácsot tud az Ön számára felajánlani, hogy oldala minél előbb elérhesse az elvárt sikereket.
Kérjen tanácsot tőlünk, készséggel válaszolunk minden kérdésére!

Webvision | Computer Accessories and Development
WebVision Szolgáltató Kft. . Computer Accesories and Development . www.webvision.hu

Webfejlesztés & Webdesign . Marketing . Referenciák . Domain & Hosting . Internet . Hardware . Kapcsolat
Levelezési cím: 1161 Budapest, Gellért Andor u. 14. . info@webvision.hu . +3630 989 5558
Minden jog fenntartva (c) 2007. WebVision Kft.